elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral

Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral
  • La jornada tindrà lloc el 26 de novembre a L’Auditori i comptarà amb quatre tallers i reptes. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar en línia

MÉS FOTOS
Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral - (foto 2)
Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral - (foto 3)
Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral - (foto 4)

El Centre Jove de Paiporta ha convocat per al pròxim 26 de novembre la primera Trobada jove d’improvisació teatral. La jornada consistirà en la realització de tallers a càrrec de persones expertes i reptes improvisats. La inscripció per a l’activitat, que és gratuïta, es pot formalitzar en línia al web paiporta.es/trobadaimpro. Les places són limitades, amb una reserva per a joves de Paiporta i la resta de places obertes a altres localitats.

L’activitat començarà a les 10.00 hores amb l’acreditació i benvinguda a les persones participants per a, seguidament, a partir de les 10.30 hores, començar amb els tallers simultanis. Aquests seran els anomenats ‘VIP in VIP’, a càrrec de Fran Dawoud, ‘Sense conflicte no hi ha història’, de Fanfi García, ‘Motxilla de recursos’, amb Ezequiel Navarro i ‘Com acabar una impro i no morir en l’intent’, de David Fajardo.

A les 13.30 serà el moment per al dinar, oferit pel propi Centre Jove a totes i tots els participants. De vesprada, a partir de les 15.00 hores, hi haurà continuïtat en els tallers, reptes improvisats i cloenda, a les 17.30 hores.

L’esdeveniment està promogut per la Regidoria de Joventut de Paiporta a través del Centre Jove, i compta amb la col·laboració del grup estable Paiporta Impro, sorgit arran dels tallers d’improvisació teatral proposats pel propi Centre Jove, Subit!, Laboratorio !mpro Valencia i Takiri Art Company.

Pujar