elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Paiporta C.F presenta l’exposició del seu centenari al Museu de la Rajoleria

El Paiporta C.F presenta l’exposició del seu centenari al Museu de la Rajoleria
  • La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 30 de juny, arreplega una selecció de fotografies antigues del club, samarretes o banderes

MÉS FOTOS
El Paiporta C.F presenta l’exposició del seu centenari al Museu de la Rajoleria - (foto 2)
El Paiporta C.F presenta l’exposició del seu centenari al Museu de la Rajoleria - (foto 3)
El Paiporta C.F presenta l’exposició del seu centenari al Museu de la Rajoleria - (foto 4)

El Paiporta C.F celebra el seu centenari aquest 2022 i, per commemorar aquesta data tan significativa, la seua directiva ha preparat una exposició molt especial que arreplega part de la seua història de vida.

La inauguració d’aquesta exposició ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, acompanyada d’altres membres de la corporació municipal, així com del president del Paiporta C.F, Juanjo Casañ , amb part de la directiva del club.

Albalat ha donat l’enhorabona al Paiporta C.F per haver assolit aquesta xifra històrica, elogiant la dificultat d’aconseguir-ho. “Aquests cent anys transcendeixen la trajectòria esportiva del Club i del vostre col·lectiu associatiu. Hi ha una gran passió darrere i la formació d’una gran família, amb vincles molt arrelats entre vosaltres i amb Paiporta. Sou una part molt important de la història viva del poble i en el vostre centenari hem de donar-vos les gràcies i tornar-vos en forma d’homenatge tot el que heu fet per Paiporta”.

Fotografies de les primeres dècades del club, retalls de premsa amb la crònica esportiva dels partits, camisetes de diferents temporades, trofeus o banderes i banderoles són alguns dels records que es podran visitar a aquesta mostra que fa un recorregut per l’evolució d’un club que començava a jugar en 1922 en el barranc de Paiporta, en el camp Los Puentes, i que en enguany celebra també els cinquanta anys del seu camp actual, El Palleter.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 30 de juny, al hall del Museu de la Rajoleria. Així mateix, el club ha preparat una sèrie d’esdeveniments i actes per a continuar celebrant el seu centenari al llarg dels pròxims mesos.

Pujar