elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’

Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’
  • Les obres han estat elaborades per més de 600 xiquets i xiquetes amb motiu del Dia de l’Arbre, i romandran exposades al Museu de la Rajoleria fins al 12 de febrer

MÉS FOTOS
Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’ - (foto 2)
Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’ - (foto 3)
Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’ - (foto 4)
Paiporta inaugura l’exposició ‘Un arbre, una vida’ - (foto 5)

El Museu de la Rajoleria ha inaugurat l’exposició d’il·lustracions ‘Un arbre, una vida’, fruit de la creativitat i la sensibilitat de 600 xiquets i xiquetes després de la convocatòria oberta a tots els centres educatius de la localitat per part de la Regidoria de Medi Ambient amb motiu del Dia de l’Arbre.

Un any més, el museu paiportí obri les seues portes a la major exposició col·lectiva i participativa de tot l’any, pensada per a sensibilitzar sobre la importància del respecte al medi ambient. Les obres estaran exposades fins al pròxim dia 12 de febrer. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Cultura.

El certamen de creació s’ha recuperat després de la pandèmia i, de fet, les xifres de participació de l’edició d’enguany, la número 8, dupliquen a les que es varen produir en el curs anterior.

Les activitats de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat amb motiu del Dia de l’Arbre no es queden en aquesta exposició, sinó que també consistiran en la plantació d’arbres als centres educatius,  a càrrec de l’empresa pública de serveis ESPAI, visites guiades per la ruta botànica de Vil·la Amparo i una activitat oberta, promoguda junt al Grup Scout Gaia, el pròxim 11 de febrer.

A la inauguració de l’exposició han assistit l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, així com altres membres de l’equip de govern paiportí.

Pujar