elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Paiporta enlletgeix al PP i al PSPV que s'enreden pel mercat municipal en comptes de buscar solucions

Cs Paiporta enlletgeix al PP i al PSPV que s'enreden pel mercat municipal en comptes de buscar solucions
  • Estellés: “És una mostra més de la ineptitud del bipartidisme, basen la seua política en un encreuament d'acusacions i sempre ix perdent la ciutadania”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Paiporta, Francisco Estellés, ha enlletgit “al PP i al PSPV que s'enreden pel mercat municipal en comptes de buscar solucions”. “Tots dos s'acusen de ser els responsables de la falta d'aire condicionat permanent en el mercat i mentre discuteixen els comerciants i els usuaris pateixen les conseqüències”, ha esgrimit.

Per a Estellés, “aquest és un exemple més de la ineptitud i el ‘modus operandi’ del bipartidisme: venen a bombo platet el que fan, critiquen sempre el que fa l'adversari, encara que siga positiu, i quan hi ha un problema l'atribueixen a l'altre”. “És molt simple, però molt nociu perquè al final sempre ixen perjudicats els mateixos: els veïns i veïnes”, ha assegurat.

Per això, l'edil de la formació taronja, ha instat els dos partits a “deixar-se de fer soroll” i a l'equip de govern “a buscar una solució definitiva que garantisca l'òptima climatització del mercat”.

Pujar