elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta condemna els bombardejos d'Israel sobre Gaza a petició de Compromís

Paiporta condemna els bombardejos d'Israel sobre Gaza a petició de Compromís
  • La moció aprovada condemna els atacs a la Franja de Gaza i exigeix el cessament de la violència sistemàtica contra el poble palestí

  • La proposta de Compromís va comptar amb el suport del PSOE i l'abstenció de PP i Ciudadanos

Al text proposat per Compromís es demanava al Ple de la Corporació la condemna de l'última agressió d'Israel al poble palestí i també instar el Govern de l'Estat a treballar pel compliment de les resolucions de l'ONU.

Des de Compromís, a través del regidor Rafa Gadea, han destacat que "els atacs a Gaza són d'una extraordinària gravetat, han suposat una autèntica massacre contra la població civil i, especialment, sobre xiquetes i xiquets. El conflicte s'ha de resoldre urgentment." Per a Gadea, l'aprovació per part del ple d'aquesta moció es tracta "d'una mostra de suport i solidaritat de Paiporta".

Gadea ha conclòs destacant que "amb l'aprovació de la moció Paiporta ratifica el seu compromís amb els drets humans. Una vegada més  hem volgut mostrar el nostre suport i solidaritat amb el poble palestí, esperem que aquestes propostes es materialitzen en accions concretes per part dels responsables.”

Pujar