elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta celebra una trobada de tots els clubs esportius baix el lema ‘Esport, salut i vida’

Paiporta celebra una trobada de tots els clubs esportius baix el lema ‘Esport, salut i vida’
  • El poliesportiu acull una setmana de portes obertes en els entrenaments, que coronarà amb una gran jornada de convivència el dissabte, 9 d’abril

MÉS FOTOS
Paiporta celebra una trobada de tots els clubs esportius baix el lema ‘Esport, salut i vida’ - (foto 2)
Paiporta celebra una trobada de tots els clubs esportius baix el lema ‘Esport, salut i vida’ - (foto 3)

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Paiporta celebra a partir d’aquest dilluns, 4 d’abril, la primera edició de la Trobada ‘Esport, salut i vida’. La iniciativa té l'objectiu de combatre el sedentarisme i donar a conéixer els diferents clubs esportius de la població. La trobada conclourà amb una gran jornada de convivència dissabte, 9 d'abril, al poliesportiu municipal, amb exhibicions, tornejos curts, stands d’informació i, fins i tot, reconeixements.

La Trobada és, en paraules de la regidora d’Esports, Marian Val, «una oportunitat per a reconéixer el paper beneficiós per a la salut física i mental que l'esport i l'activitat física exerceixen en les comunitats com la paiportina, i també una bona ocasió per a retrobar-nos després de mesos de restriccions en què, segons indiquen els estudis, s’ha abandonat l’hàbit de fer esport, especialment, entre la gent jove».

Al llarg de tota la setmana, els entrenaments dels clubs de Paiporta estaran oberts a tota la ciutadania del municipi que vulga participar, conéixer i practicar nous esports. Per a poder assistir a un dels entrenaments cal inscriure's emplenant un formulari que es pot trobar al web de paiporta.es/trobadaesportiva

Al formulari es pot triar entre futbol, triatló, atletisme, handbol, patinatge de velocitat i artístic i molts més. El propi qüestionari conté els horaris i els dies en què es pot practicar cadascuna de les disciplines.

La Trobada ‘Esport, salut i vida’ culminarà dissabte, 9 d’abril, amb un matí ple d’activitats, entre les 9.00 i les 13.30 hores. Aquesta Trobada reunirà a tots els clubs esportius de Paiporta i estarà oberta al públic, que podrà gaudir de les exhibicions de les diferents entitats esportives paiportines.

Els clubs Naoki i Tamashi-Do faran una exhibició de karate, mentre que la de taekwondo estarà a càrrec del Club PIAAM. Per altra part, el Club de Tenis de Paiporta, el Club de Gimnàstica Rítmica, el Club de Patinatge Artístic i el Club de lluita lliure Eyris també oferiran demostracions de les seues respectives disciplines esportives. Després de les exhibicions es premiarà amb un xicotet guardó les persones participants.

La Trobada, a més, comptarà amb diferents activitats obertes a la ciutadania en general, com un campionat de petanca organitzat pels membres del Club de Petanca de Paiporta i l'Associació Recreativa, un circuit d'obstacles preparat pel Club de Bàsquet i un circuit de tecnificació de la mà del Club de Futbol E1 València-Paiporta.

També es podran trobar stands d'informació, com és el cas del club de motociclisme Carmen López, on s'exposaran algunes de les motos que s'utilitzen per als entrenaments en circuit.

Pujar