elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc

Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc
  • L’edició d’enguany, a càrrec de la Unió Musical de Paiporta, ha recuperat el seu tradicional emplaçament a la plaça del mercat

MÉS FOTOS
Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc - (foto 2)
Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc - (foto 3)
Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc - (foto 4)
Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc - (foto 5)
Paiporta celebra el seu tradicional concert de Sant Roc - (foto 6)

La plaça del mercat de Paiporta ha tornat a acollir el tradicional concert de Sant Roc, enguany a càrrec de la Unió Musical de Paiporta, com a part dels actes programats amb motiu de les festes populars de Sant Roc de la localitat.

L’edició d’enguany ha recuperat el seu emplaçament habitual en la plaça del mercat. Centenars de paiportins i paiportines s’han donat cita per a gaudir d’una nit de música on, entre les peces interpretades, sonaren cançons reconegudes, com ara “Copacabana”,  i altres de la música tradicional, amb dolçaina i tabalet, com “Enderivell”.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Cultura, Esther Torrijos, donaven la benvinguda a la població allí congregada, agraint el gran esforç que s’ha fet des de tots els àmbits de la societat paiportina per a organitzar unes festes molt esperades, que la població paiportina està acollint amb molta il·lusió.

“Hui estic ací rodejada de molta gent que fa gran Paiporta: La Unió Musical, personal de l’Ajuntament i Espai, festers i festeres, associacions paiportines i tots els paiportins i paiportines que poseu sempre de la vostra part pels altres i el vostre poble. Sou vosaltres qui doneu vida a Paiporta i teniu tot el nostre agraïment”, manifestava l’alcaldessa.

Per la seua part, la regidora de Cultura manifestava “la gran il·lusió amb què tot el personal de l’àrea  ha organitzat aquestes festes, perquè siguen per a tot el món, recuperen la germanor, l’alegria i les tradicions”.

La cloenda d’aquest acte tan significatiu, amb l’Himne a la Comunitat de Valenciana com a peça final, va servir per a acomiadar al director de l’agrupació, Josep Iborra, que, després de sis anys al capdavant de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical, tancava cicle amb aquest concert.

Pujar