elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta adjudica l'ús de 19 horts urbans per a persones jubilades

Paiporta adjudica l'ús de 19 horts urbans per a persones jubilades

    L'Ajuntament de Paiporta adjudicarà 19 horts urbans, situats a les parcel·les del Camí de la Creu d'Helena, i que han finalitzat els dos anys baix la gestió dels anteriors adjudicataris. Els 19 horts urbans estaran destinats a persones en situació legal de jubilació.

    Els requisits per a optar a aquestes concessions són estar empadronat al menys un any a Paiporta, i disfrutar d'aquesta situació de jubilació. L'ús dels horts és gratuït i la concessió d'aquests es decidirà per criteris de renda o determinat grau de diversitat funcional. Tota aquesta informació es troba a disposició de les persones interessades en aquest enllaç. L'adjudicació és pels dos pròxims anys. La documentació oportuna s'ha d'entregar a l'Oficina UNICA fins a aquest divendres, 15 de juny.

    Els horts urbans i socials de Paiporta estan en marxa des de l'any 2013. Es tracta d'unes 80 parcel·les de terrenys públics on desenes de veïnes i veïns cultiven les seues fruites i verdures per a l'autoconsum. L'Ajuntament ordena l'ús dels horts, i ajuda a les persones usuàries amb tallers lúdics i de formació al llarg de tot l'any.

    Pujar