elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour

Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour
  • Els dos grups estables del Centre Jove exhibeixen a L’Auditori municipal les destreses interpretatives i acrobàtiques en una divertida vesprada

MÉS FOTOS
Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour - (foto 2)
Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour - (foto 3)
Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour - (foto 4)
Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour - (foto 5)
Paiporta acull la segona mostra d’improvisació teatral i parkour - (foto 6)

El Centre Jove de Paiporta ha organitzat aquest cap de setmana la mostra d’improvisació teatral i parkour, en què els grups estables d’ambdós disciplines han exhibit les seues destreses davant una sala de conferències de L’Auditori municipal plena de gom a gom.

En una divertida vesprada, una vintena de joves de Paiporta han mostrat les seues habilitats interpretatives i acrobàtiques en una actuació que ha fet les delícies del públic assistent.

A la trobada ha assistit la regidora de Joventut en funcions, Laura Jiménez, qui ha agraït el treball i l’esforç de les persones joves participants, i ha lloat la capacitat creativa, de treball i esforç dels i les joves que han pres part en l’activitat.

Els grups d’improvisació teatral i parkour s’han convertit en activitats estables i continuades del Centre Jove després d’iniciar-se com a tallers de l’Agenda Jove i propostes com Inquiet, centrada en les arts escèniques i l’activitat física.

D’altra banda, Paiporta acollirà la primera edició de la Lliga d’Improvisació Teatral els dies 7, 9 , 14 i 16 de juliol, amb la participació de joves de Paiporta, Quart de Poblet i Aldaia. En l’esdeveniment, serà el públic qui decidisca l’equip guanyador.


Pujar