elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini per a sol·licitar els 30.000 euros en ajudes a clubs i joves esportistes locals de Paiporta

Obert el termini per a sol·licitar els 30.000 euros en ajudes a clubs i joves esportistes locals de Paiporta
  • La Regidoria d’Esports manté la subvenció, a la qual es pot accedir per concurrència competitiva fins al 19 de desembre

MÉS FOTOS
Obert el termini per a sol·licitar els 30.000 euros en ajudes a clubs i joves esportistes locals de Paiporta - (foto 2)
Obert el termini per a sol·licitar els 30.000 euros en ajudes a clubs i joves esportistes locals de Paiporta - (foto 3)

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la Regidoria d’Esports, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a clubs esportius i joves esportistes locals. En total, la partida destinada a aquestes ajudes pensades per a la promoció de l’esport de base ascendeix a 30.000 euros, 5.000 per a la categoria individual i 25.000 per als clubs. El termini finalitza el 19 de desembre.

El repartiment de les subvencions es portarà a terme d’acord amb les bases, publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta, pel mètode de concurrència competitiva. Els requisits i la documentació que cal aportar es troben també en el tràmit habilitat a la seu electrònica municipal.

Per a la regidora d’Esports, Marian Val, «les ajudes demostren l’aposta del govern i la Regidoria pel foment de l’esport de base, pel seu creixement com a element fonamental en la promoció de la salut i en l’expansió dels valors intrínsecs a la pràctica esportiva, especialment, entre la gent jove».

Quant a les bases i requisits, en el cas dels i les joves esportistes locals es té en compte la participació en competicions oficials, entre altres paràmetres contemplats en les bases. Per a les entitats esportives i clubs, es valora el número de llicències, la quantitat d'entrenadores i entrenadors amb titulació, la promoció de l'esport femení, la participació en activitats solidàries o la col·laboració en iniciatives promogudes per l'Ajuntament, entre d'altres.


Pujar