elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova pista de patinatge artístic de Paiporta s’estrena aquest diumenge amb un torneig

La nova pista de patinatge artístic de Paiporta s’estrena aquest diumenge amb un torneig
  • El club local disputarà una competició amb el club L’Albufera de Silla amb 85 patinadores i patinadors, en una jornada d’exhibició en què es posa de llarg la nova superfície

MÉS FOTOS
La nova pista de patinatge artístic de Paiporta s’estrena aquest diumenge amb un torneig - (foto 2)
La nova pista de patinatge artístic de Paiporta s’estrena aquest diumenge amb un torneig - (foto 3)
La nova pista de patinatge artístic de Paiporta s’estrena aquest diumenge amb un torneig - (foto 4)

L’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta, situada a la plaça 3 d’Abril, s’estrenarà aquest diumenge amb la disputa d’un torneig entre el club local i el club L’Albufera de Silla, baix el nom ‘Els colors del patinatge’.

En total, està prevista la participació de 85 patinadores i patinadors, que competiran en disciplines com artístic, lliure i dansa. Les actuacions començaran a les 9.30 hores i se succeiran al llarg de tot el dia, en una jornada en què ambdós clubs volen mostrar a la ciutadania la riquesa del patinatge artístic, continuar formant a les patinadores i patinadors i, a més, provar la nova superfície de la pista.

En aquesta actuació, l’Ajuntament de Paiporta ha invertit, a través de la Regidoria d’Esports, un total de 47.979,53 euros (IVA inclòs) per a renovar la totalitat del paviment de la pista, que presentava escletxes i desperfectes propis del pas del temps.

Pujar