elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova piscina lúdica d’estiu s’inaugurarà amb dos jornades de portes obertes

La nova piscina lúdica d’estiu s’inaugurarà amb dos jornades de portes obertes
  MÉS FOTOS
  La nova piscina lúdica d’estiu s’inaugurarà amb dos jornades de portes obertes - (foto 2)
  La nova piscina lúdica d’estiu s’inaugurarà amb dos jornades de portes obertes - (foto 3)
  La nova piscina lúdica d’estiu s’inaugurarà amb dos jornades de portes obertes - (foto 4)

  La nova piscina lúdica d'estiu del poliesportiu municipal de Paiporta s'estrenarà aquest 10 d'agost amb dos jornades de portes obertes, els mateix dia 10, i el dilluns 13 d'agost. L'entrada d'aquests dos dies serà gratuïta, i serà necessari recollir tickets, que es repartiran al mateix Poliesportiu aquest dimecres i el dijous, 9 d'agost, en horari de 9.00 a 20.00 hores. Cada persona podrà retirar un màxim de dos tickets. Aquestes dos primeres jornades gratuïtes estan reservades per a persones empadronades a Paiporta.

  Altra de les novetats d'enguany és l'ampliació dels dies en què la piscina estarà oberta, ja que tancarà les seues portes el diumenge 16 de setembre.

  L'antiga piscina d'estiu de Paiporta s'ha renovat de dalt a baix. Amb una superfície de bany i de zona d'esplai similar a la que hi havia, s'ha remodelat completament el got gran i el menut. A més, s'ha equipat amb jocs i atraccions, tobogans i figures que milloraran l'experiència de les persones usuàries, especialment, dels més menuts i menudes.

  La inversió total en la remodelació de la piscina lúdica d'estiu ronda els 400.000 euros, i era una intervenció necessària donada l'antiguitat i la degradació de les instal·lacions pel pas del temps i la falta de manteniment. De fet, sense la reforma, enguany no s'haguera pogut obrir la piscina, ja que per a mantindre-la neta s'havia de desperdiciar una gran quantitat d'aigua, el que la feia absolutament insostenible des del punt de vista econòmic i mediambiental.

  Horari i preu

  La nova piscina lúdica d'estiu de Paiporta manté els preus de l'any passat. Els dies laborables obri d'11.00 a 19.00 hores, mentre que els caps de setmana i els festius l'horari és d'11.00 a 20.30 hores.

  Quant als preus de les entrades, les criatures menors de 3 anys no paguen, mentre que les menors de 14 anys poden accedir en dies laborables per 0,9 euros, i per 1 euro en dissabtes, diumenges i festius. Els i les majors de 14 anys poden adquirir una entrada en dies laborables per 1,60 euros, i per 1,90 euros en dissabtes, diumenges i festius. Les persones jubilades o pensionistes tenen descompte en dies laborables, i poden accedir per 1,20 euros, pels 1,90 euros de caps de setmana i festius. Amb el Carnet Jove, les entrades de qualsevol dia costen 1,20 euros.

  Quan als abonaments, es mantenen també les mateixes condicions que l'any passat, és a dir, l'abonament infantil de 10 banys costa 6 euros, pels 10 euros de l'abonament d'adults. L'abonament amb carnet jove tindrà un preu de 8 euros, el mateix preu que l'abonament per a persones jubilades o pensionistes.

  Pujar