elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria

Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria
  • L’alumnat d’aquesta acadèmia artística per a públic infantil ha presentat els seus treballs en la nova exposició que acull l’espai cultural paiportí

MÉS FOTOS
Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria - (foto 2)
Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria - (foto 3)
Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria - (foto 4)
Nova cita amb les obres de Pintar te Paiporta al Museu de la Rajoleria - (foto 5)

El Museu de la Rajoleria ha inaugurat l’exposició de l’acadèmia d’art Pintar te Paiporta. Aquest espai cultural acull les obres realitzades per l’alumnat de l’acadèmia al llarg de tot el curs, format per xiquets i xiquetes de diverses edats a partir dels 6 anys.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat,  acompanyada per altres membres de la corporació municipal, així com de la directora de l'acadèmia Pintar te Paiporta, Carolina García.

Per a l’alcaldessa, “la iniciativa de Pintar te Paiporta és una gran oportunitat per a formar i incentivar als artistes més menuts de Paiporta, perquè puguen desenvolupar tot el seu potencial artístic. Tenim una gran pedrera d’artistes a Paiporta”.

García, per la seua part, ha agraït la participació del seu alumnat, que ha donat lloc a una exposició molt completa, al mateix temps que ha mostrat la seua satisfacció i orgull pel treball realitzat.

Per quart any consecutiu els quadres dels xiquets i xiquetes de Pintar te Paiporta pengen dels murs del Museu, omplint de color, escenes i estampes molt diferents la sala gran d’aquest espai cultural. Un total de 99 quadres completen la mostra, classificades per temàtiques, com ara paisatges o animals fantàstics.

Enguany el nombre d’obres exposades duplica la xifra de l’anterior convocatòria, posant de manifest l’augment de l’alumnat d’aquesta acadèmia i de l’interés per la pintura i l’art entre els paiportins i paiportines més menudes.

Les obres exposades es poden visitar fins al pròxim 1 de juliol. Seguidament, serà el torn de l’exposició de l’Associació de Pintors Artístics de Paiporta, a partir del 7 de juliol.

Pujar