elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Museu de la Rajoleria de Paiporta enceta nova temporada posant en valor l’art local

El Museu de la Rajoleria de Paiporta enceta nova temporada posant en valor l’art local
  • L’espai cultural paiportí obri de nou les portes al públic després de l’estiu amb una proposta que repassa el treball de la multidisciplinària artista paiportina  Neus Chisbert al llarg dels dos últims anys

MÉS FOTOS
El Museu de la Rajoleria de Paiporta enceta nova temporada posant en valor l’art local - (foto 2)
El Museu de la Rajoleria de Paiporta enceta nova temporada posant en valor l’art local - (foto 3)
El Museu de la Rajoleria de Paiporta enceta nova temporada posant en valor l’art local - (foto 4)

El Museu de la Rajoleria de Paiporta inicia aquest dijous la temporada expositiva amb l’aposta per l’art local com un dels principals atractius per a enguany. L’encarregada de donar el tret d’eixida a l’activitat d’aquest espai cultural serà la multidisciplinària artista paiportina Neus Chisbert.

“Moments de Neus” agrupa l'obra dels dos últims anys de l’artista en cinc seccions: cartons, tapissos, mirades, grafies i Altea, aprofundint en l'emoció de l'escultora. Amb aquest clar enfocament va embastant instants de creació, que donen compte d'una mirada a vegades tendra, a vegades disbauxada i una destresa instintiva. La mostra es podrà visitar a partir d’aquest dijous 15 de setembre, fins al dia 30.

En octubre, la Falla Mestre Serrano-Sant Francesc, ens acostarà a la seua història a través d’indumentària, fotografies i llibrets que repassen i celebren el seu cinquanta aniversari. Així mateix, com ja és  habitual, el Museu tornarà a obrir les seues portes a l’Associació Cultural el Barranc, amb l’exposició de l’artista Paco Farinós.

Per a tancar l’any, en desembre, després de l’èxit de la mostra “Orgànic”, que acollia el Museu en maig del passat any, l’Associació Nacional de Professionals de Ceràmica (ANPEC) torna a triar Paiporta per a mostrar les seues peces, en aquesta ocasió amb una proposta que ens acostarà als jocs en ceràmica.

A més, fora de carta, trobarem altres propostes expositives a peu de carrer, amb un significat especial, que acostaran al poble a la celebració del cinquanta aniversari de la Policia Local de Paiporta, amb “50 anys de la nostra Policia Local”, i del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Masclista, amb “A cada Paraula”.

Pujar