elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats

El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats

  El Museu de la Rajoleria inaugurava temporada recentment i aquests dies continua d’estrena amb l’inici de la seua activitat didàctica per a escoles.

  Menuts i menudes dels centres escolars paiportins s’acosten fins a aquest espai cultural per a gaudir amb uns tallers on aprendran a fer els seus propis treballs manuals i creacions amb materials que es poden trobar a casa.

  L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han estat visitant els tallers per a conéixer de primera mà com es desenvolupa l’activitat.

  Com ja és habitual, aquests tallers actuen com a activitats paral·leles a les exposicions temporals, adaptades per a escolars, amb l’objectiu d’acostar al Museu i a l’art al públic més jove.

  En aquesta ocasió, xiquets i xiquetes coneixeran de més a prop la mostra “Moments de Neus” de la multidisciplinària artista paiportina Neus Chisbert. Una exposició que es pot visitar fins al pròxim divendres i que els menuts i menudes de tercer d’Infantil del CEIP L’Horta han pogut descobrir i visitar acompanyats de l’artista paiportina, junt a les seues explicacions.

  Completen la llista de centres participants el CEIP Lluís Vives, Col·legi La Inmaculada i CEIP  Jaume I.

  MÉS FOTOS
  El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats - (foto 2)
  El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats - (foto 3)
  El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats - (foto 4)
  El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats - (foto 5)
  Pujar