elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma

Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma
  • Els artistes guanyadors d’aquesta convocatòria, Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo, treballen aquests dies en les seues propostes artístiques

MÉS FOTOS
Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma - (foto 2)
Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma - (foto 3)
Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma - (foto 4)
Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma - (foto 5)
Els murals de la primera edició de #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma - (foto 6)

Les obres guanyadores de la primera convocatòria del concurs d’art urbà #StreetArt Paiporta comencen a prendre forma als murs del poliesportiu de Paiporta i el CEIP Ausiàs March.

Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo són els noms guanyadors encarregats d’inaugurar aquesta iniciativa de la Regidoria de Cultura que aposta per posar en valor els espais urbans de Paiporta i donar suport a les expressions artístiques de creació local.

‘Paiporta, un poble ple de música’ és el lema triat per a aquesta primera edició. Seguint l’esperit d’aquesta premissa, Galarzo i Martínez estan treballant en la proposta “Quan la música t’atrapa” i “Música en estat pur”, respectivament.

Després de realitzar la imprimació dels murs i donar la primera capa de pintura per al fons, Galarzo i Martínez ja treballen en les formes i els colors que  donaran vida a aquests murals.

#StreetArtPaiporta  té per objectiu fomentar la creativitat i l’esperit artístic entre la població paiportina, visibilitzant la cultura local. Les propostes temàtiques, que sempre girarà entorn de la cultura i les tradicions de Paiporta, aniran variant en cada convocatòria.

Molt prompte paiportins i paiportines podran gaudir d’aquests murals materialitzats per aquests artistes locals.

Pujar