elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ple de medalles en l’Autonòmic de taekwondo per al Club Deportivo PIAAM de Paiporta

Ple de medalles en l’Autonòmic de taekwondo per al Club Deportivo PIAAM de Paiporta
  • L’entitat aconsegueix 7 ors de 8 possibles en els tornejos celebrats a Montserrat, i classifica a 7 esportistes per als campionats d’Espanya

MÉS FOTOS
Ple de medalles en l’Autonòmic de taekwondo per al Club Deportivo PIAAM de Paiporta - (foto 2)

El Club Deportivo PIAAM Paiporta de taekwondo ha obtingut uns immillorables resultats en els campionats Autonòmic cadet i sub-21 de la disciplina, celebrat aquest cap de setmana a Montserrat. De 8 ors possibles, els i les taekwondistes paiportines se n’han penjat 7. Els bons resultats atorguen a l’entitat 7 passaports per als Campionats d’Espanya.

D’acord amb la informació facilitada pel club, el ple de la representació paiportina, és a dir, 9 esportistes, es varen penjar medalles en la competició. En total, 7 medalles d’or, una de plata i una més de bronze. Amb aquest balanç, les places per als Campionats d’Espanya seran cinc en categoria cadet i 2 en sub-21.

En categoria cadet, els i les taekwondistes del club paiportí varen fer un ple absolut de medalles, amb 5 ors i 1 plata, el màxim possible, ja que dos esportistes del Club Deportivo PIAAM s’enfrontaren en una de les finals del mateix pes. En sub-21, s’aconseguiren 2 ors de 3 possibles, novament, uns resultats immillorables.

Els ors en cadets anaren a parar a mans d’Álvaro Córdoba, Pau Jurado, Gabriel Robles, Rafael García i Juan Manuel Sánchez, mentre que la plata se la va adjudicar Ivan Lysenko. En categoria sub-21, Paula Temina i Jorge Murillo foren or, mentre que la plata va ser per a Nerea Portillo.

Per equips, el Club Deportivo PIAAM de Paiporta va ser or en categoria masculina, mentre que va ser bronze en la general. En sub-21, va aconseguir el bronze en la general, i la plata en femení i masculí.

Pujar