elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer

El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer
  MÉS FOTOS
  El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer - (foto 2)
  El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer - (foto 3)

  L’Ajuntament de Paiporta està repartint entre els bars i cafeteries de la localitat els llibrets amb la programació de les Festes Populars de Sant Roc d’aquest 2022.

  L’alcaldessa, Maribel Albalat, acompanyada de la regidora de Cultura i Festes, Esther Torrijos, i la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, han visitat alguns d’aquests establiments en el repartiment dels llibrets.

  A més, com ja és tradicional, paiportins i paiportines també podran acostar-se al consistori, així com a la resta d’edificis municipals, per a arreplegar els exemplars.

  La programació per a les festes de Sant Roc d'enguany començarà oficialment el dia 8 d’agost amb una xaranga que recorrerà els carrers del poble fins al recinte ferial, on es produïra l’encesa i inauguració oficial del recinte ferial.

  Fins al 17 d'agost la població paiportina trobarà alternatives per a totes les edats, públics i gustos, en una programació variada i diversa que reprén aquesta celebració local després de dos anys en suspensió per la pandèmia.

  La programació completa per a les dues setmanes de festes està disponible també per a consulta al web municipal, a través de l’enllaç paiporta.es/festes

   

  Pujar