elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació de Pintors Artístics de Paiporta tanca la temporada del Museu de la Rajoleria

L'Associació de Pintors Artístics de Paiporta tanca la temporada del Museu de la Rajoleria
  • La mostra, una col·lecció de 39 quadres de temàtica variada, es podrà visitar fins al pròxim 21 de juny

MÉS FOTOS
L'Associació de Pintors Artístics de Paiporta tanca la temporada del Museu de la Rajoleria - (foto 2)
L'Associació de Pintors Artístics de Paiporta tanca la temporada del Museu de la Rajoleria - (foto 3)

El Museu de la Rajoleria tanca la seua temporada expositiva amb una mostra que acull els treballs de l'alumnat de l’associació de Pintors Artístics de Paiporta.

La inauguració de la mostra ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Esther Torrijos, acompanyada per part de la corporació municipal, així com la professora Mª José Bolos, en representació de la directiva de l'associació, i bona part del seu alumnat.

Torrijos ha felicitat a l’alumnat pel seu esforç, paciència i dedicació, plasmat en un treball final d’una gran qualitat. “Les vostres obres em deixen fascinada, heu fet un treball excel·lent. És un orgull tancar la temporada expositiva amb vosaltres i les vostres obres. Aquest Museu també és el vostre i des de Cultura i aquest Ajuntament sempre estarem al vostre costat, donant visibilitat al vostre treball i  a tota eixa tasca que feu de promoció de la pintura entre totes eixes persones que han descobert en ella una gran afició”.

En una nova col·laboració del Museu amb aquesta associació local, el públic paiportí podrà gaudir d'aquesta mostra de 39 quadres de temàtica variada, amb paisatges, imatges del cap i casal, de temps passats a Paiporta, de ciutats europees com París,  o retrats. Es tracta en la seua majoria d’olis, fets a partir d’imatges fotogràfiques, encara que també trobem obres en carbonet i pastís.

Com explicava Bolos, aquests dibuixos i pintures ens acosten des d’una altra mirada, diferent, tranquil·la i assossegada, a la nostra realitat i el nostre entorn que, normalment, sempre observem amb presses i de forma agitada.

Amb la mostra d’aquesta associació local es posa el punt final a la temporada al Museu, que aprofitarà els mesos d'estiu per a preparar noves propostes i iniciatives culturals i expositives. Totes persones interessades a visitar-la podran fer-ho fins al pròxim 21 de juliol.

Pujar