elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Associació cultural El Barranc, de Paiporta, organitza l’exposició ARENA I TRAÇ de Teresa Herrera Corduente

  • La inauguració de l’exposició es realitzarà demà dimarts 7 de novembre a les 19 hores al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Com ja és habitual al mes de novembre, l’Associació Cultural El barranc, organitza l’exposició d’art en el Museu de la Rajoleria de Paiporta. Aquest any hem convidat a l’artista Teresa Herrera Conduente, nascuda a Castelló i de formació artística autodidacta. Viu i treballa a València i ha realitzat un grapat d’exposicions individuals i col·lectives.

L’exposició ARENA I TRAÇ de Teresa Herrera Corduente consta de dos apartats ben diferenciats. El primer és un recorregut per la seua obra més distintiva realitzada dins del marc d’Art i Natura al llarg de vint anys. Són arenes provinents de llocs de tot el món fixades sobre fusta o sobre lli, en formes geomètriques molt elementals, sovint conformant políptics o instal·lacions.

En el segon, presenta l’obra recent realitzada amb tinta xinesa sobre paper. Hi experimenta amb el traç i les formes bàsiques —cercle, quadrat, buit, ple o espai positiu i negatiu—. Malgrat les diferències tècniques i de suport, es pot resseguir una connexió amb el treball anterior.

Pujar