elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paiporta convoca a les associacions per a fomentar unes festes de qualitat

L'Ajuntament de Paiporta convoca a les associacions per a fomentar unes festes de qualitat

  L'Ajuntament de Paiporta a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA), amb la col·laboració de l'ONG Controla Club, posarà en marxa en el municipi la primera edició del Programa Nacional de Prevenció de les Drogodependències 'Servei Responsable' a través del qual es vol fomentar la col·laboració del sector hostaler i de les associacions del municipi en la promoció d'un oci de qualitat, saludable i responsable.

  A través del programa 'Servei Responsable', l'Ajuntament pretén distingir a tots aquells establiments hostalers i associacions que complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat. La participació en aquest programa ve a facilitar el compliment del Pla municipal de Prevenció de Conductes Addictives de Paiporta (2017-2020), sobre la protecció dels menors davant la disponibilitat de l'alcohol i la responsabilitat dels adults davant la seua dispensació.

  L'interés fonamental del programa se centra en la seua capacitat per a transmetre i comunicar al conjunt de la societat l'esforç i el compromís del sector hostaler i de les associacions de Paiporta per dur a terme una dispensació responsable de begudes alcohòliques i per fomentar la protecció del menor, principalment.

  Per tot això, aquest 16 de maig a les 19.00h es durà a terme, a Paiporta Conviu (c/ Mestre Serrano, 23), una reunió informativa dirigida a les associacions del municipi en la qual es presentarà el programa, així com els seus mecanismes de participació i els avantatges de les associacions que participen en aquest, i en la qual es podran inscriure totes aquelles que vulguen apostar per un oci saludable i responsable en les Festes Populars de Paiporta.

  El programa 'Servei Responsable' està subscrit per la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues i la Federació Espanyola d'Hostaleria i compta amb la col·laboració d'entitats com la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

  En definitiva, mitjançant aquestes actuacions es posa de manifest el valor de la col·laboració i la corresponsabilitat de l'hostaleria i les associacions de Paiporta en la prevenció de les drogodependències i la promoció d'un oci saludable i responsable.

  Pujar