elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jove paiportí Daniel Simó, campió d’Europa de fit kid a Hongria

El jove paiportí Daniel Simó, campió d’Europa de fit kid a Hongria
  • Amb 11 anys, ha guanyat l’or en la categoria individual Class B en l’European Open Cup de Nagykanizsa (Hongria)

MÉS FOTOS
El jove paiportí Daniel Simó, campió d’Europa de fit kid a Hongria - (foto 2)

El jove gimnasta paiportí Daniel Simó s’ha proclamat campió d’Europa de fit kid en la categoria individual Boy Class B de l’European Open Cup celebrada recentment a la ciutat de Nagykanizsa (Hongria). Simó, d’11 anys, pertany al club Fit Dance Center i ha aconseguit així el seu primer gran títol internacional.

Daniel Simó va començar a practicar aquesta disciplina, que combina tècniques i recursos de la dansa i la gimnàstica esportiva, fa aproximadament tres anys. En poc de temps ha aconseguit sumar un títol continental de prestigi gràcies al treball diari i l’entrenament, al qual dedica unes 12 hores setmanals.

Es dóna la circumstància que Daniel Simó és germà de la també destacada practicant de fit kid de Paiporta Sheila Simó que, com el seu germà, va aconseguir grans resultats en una cita Europea anys enrere, i ha sigut diverses vegades campiona d’Espanya de diferents categories.

L’European Open Cup, en la qual va brillar Daniel Simó, va congregar centenars de gimnastes de països com l’amfitriona Hongria, Itàlia, Sèrbia Irlanda i Espanya, que va desplaçar una delegació de quasi 300 esportistes.


Pujar