elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre

Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre
  • L’Ajuntament ha reconegut en un acte institucional als col·lectius paiportins que han estat en primera línia en la pandèmia

  • Intercomparsa de Moros i Cristians programava 'l’entrà de Senyera'. Un correfocs estàtic i un castell de focs artificials tancaven la programació

MÉS FOTOS
Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre - (foto 2)
Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre - (foto 3)
Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre - (foto 4)
Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre - (foto 5)
Gran acollida de la població paiportina als actes de celebració del 9 d’octubre - (foto 6)

L’Ajuntament de Paiporta ha celebrat enguany per primera vegada el 9 d’octubre amb una programació variada d’actes realitzats entre dia 8 i 9.

Per a l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, "el balanç d'aquest 9 d'octubre és molt positiu. Els col·lectius paiportins que han treballat de valent per Paiporta durant la pandèmia han rebut el seu merescut homenatge i reconeixement per part de la població paiportina, al mateix temps que ha hagut una gran acollida de tots els actes programats".

Divendres de vesprada tenia lloc al saló de plens municipals l'acte institucional de reconeixement als col·lectius paiportins que més han destacat pel seu treball en benefici de Paiporta durant la pandèmia. Era el cas del `personal del centre de salut de Paiporta, les entitats socials Cáritas i Creu Roja, la comunitat educativa local, els comerços de Paiporta, personal de l’Ajuntament i d’ESPAI, així com forces i cossos de seguretat paiportines, representades per la Policia Local i Guàrdia Civil.

Posteriorment, a iniciativa de la Junta Coordinadora de Moros i Cristians de Paiporta, es produïa 'l'entrà de la Senyera' pels carrers de Paiporta, en una desfilada en què a més de les comparses mores i cristianes participaven les falleres majors de paiporta i les seues corts d'honor.

Tancava la jornada un espectacle estàtic de correfocs que omplia l'esplanada de l'Auditori de foc i flama fent les delícies del públic paiportí.

Pujar