elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzats els murals d’#StreetArt Paiporta

Finalitzats els murals d’#StreetArt Paiporta
  • Els murs del poliesportiu municipal i del CEIP Ausiàs March acullen les obres de Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo, noms guanyadors del certàmen

MÉS FOTOS
Finalitzats els murals d’#StreetArt Paiporta - (foto 2)

Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo, artistes guanyadors de la primera edició del concurs d’art urbà #StreetArt Paiporta, han finalitzat els seus murals.

Sota el lema ‘Paiporta, un poble ple de música’ paiportins i paiportines ja poden gaudir d’aquestos dos murals, ubicats al poliesportiu municipal i a la façana del CEIP Ausiàs March i que porten per títol “Quan la música t’atrapa” i “Música en estat pur”, respectivament.

Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo han treballat al llarg de les darreres setmanes per a donar vida a les seues obres que  inauguren aquesta nova proposta de l’àrea.

Amb #StreetArtPaiporta la Regidoria de Cultura aposta per posar en valor els espais urbans de Paiporta i donar suport a les expressions artístiques de creació local, fomentant la creativitat i l’esperit artístic entre la població paiportina i visibilitzant la cultura local.

Les propostes temàtiques, que sempre giraran entorn de la cultura i les tradicions de Paiporta, aniran variant en cada convocatòria.

 

Pujar