elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Entregats els premis del Tasta Tapes 2018 de Paiporta

Entregats els premis del Tasta Tapes 2018 de Paiporta

    La Regidoria d'Ocupació i Comerç ha entregat aquesta setmana els guardons als bars i restaurants guanyadors del Tasta Tapes 2018, la Ruta de Tapes de Paiporta, que es va celebrar al mes de juny. A més, ha repartit els premis de 60 euros que han guanyat sis persones participants en l'esdeveniment que emeteren el seu vot, i que s'han decidit per sorteig.

    Han assistit a l'entrega dels guardons l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el primer tinent d'Alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, així com altres membres de l'equip de govern. Tant l'alcaldessa com el regidor han agraït la dedicació dels bars i restaurants i la seua aposta pel Tasta Tapes, i també la participació del públic en aquest festival gastronòmic local.

    Els premis per a bars i restaurants els va determinar el públic amb els seus vots. Giroa fou, a ulls de la clientela, qui va presentar la tapa més saborosa, el seu 'Taco de rabo de bou amb castanyes', mentre que Xupla't Els Dits es va emportar el guardó a la tapa més innovadora amb les seues 'Cistelletes farcides'.

    Enguany s'estrenava un tercer guardó, el del millor Servei Responsable, impulsat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat, també decidit per votació popular, i que va caure en mans de Xupla't els Dits.

    Pujar