elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Entregats els premis d’AVIVA Paiporta a l’ús del valencià en el comerç

Entregats els premis d’AVIVA Paiporta a l’ús del valencià en el comerç
  • L’Agència de Promoció del Valencià ha convocat per primera vegada aquests guardons que impliquen els comerços locals en el foment de la presència social de la llengua

L’Ajuntament de Paiporta, a través de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA, ha entregat els premis a l’ús de la llengua destinat a comerços de la localitat.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Maribel Albalat, la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, el primer tinent d’Alcaldia i regidor responsable d’AVIVA Paiporta, Pep Val, i una representació dels comerços guardonats.

Els premis estaven dividits en dos categories: Noves tecnologies i xarxes socials, i retolació i material. Els comerços guardonats han sigut la Papereria La Casota, la Llibreria La Moixeranga, la Joiera Reme Blasco i la Papereria Yorma.

Aquests guardons, impulsats per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta i que tenen lloc per primera vegada a la localitat, persegueixen l’objectiu d’incentivar la presència social del valencià, en aquest cas, en l’àmbit comercial, un dels que més marge de millora té la llengua.

Pujar