elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta

La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta
  • Unes vint dones van mostrar el seu art i el públic va vibrar amb els ritmes de la rapera Tesa, la Batukada Punkadeira i un trio de corda

MÉS FOTOS
La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta - (foto 2)
La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta - (foto 3)
La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta - (foto 4)
La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta - (foto 5)
La I edició de la Fireta de Dones rep un gran acolliment a Paiporta - (foto 6)

La plaça Major de Paiporta es va omplir en la primera edició de la Fireta de Dones Artesanes, organitzada per la Regidoria d’Igualtat i l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta. Una vintena de dones creadores varen mostrar el seu art, i el públic va vibrar amb els ritmes de la rapera Tesa i de la Batucada Punkadeira.

L’esdeveniment, celebrat aquest dissabte baix el lema ‘Creant sororitat’, estava concebut com un espai per a que les dones artesanes mostraren les seues creacions. Centenars de persones de Paiporta i de tota la comarca varen assistir a la festa, que va comptar amb un públic intergeneracional i divers.

Per a la regidora d’Igualtat, Esther Coronado, «la Fireta ha sigut tot un èxit i ha complit els objectius marcats ja que, d’una banda, hem aconseguit juntar un bon grapat de dones creadores, a les quals preteníem visibilitzar i donar suport i, al mateix temps, hem reunit a un públic heterogeni i molt divers que ha disfrutat també d’una jornada festiva i musical».

La Fireta de Dones Artesanes ha viscut la seua primera edició, però ha nascut amb vocació de continuïtat: «Després d’un èxit tan rotund, ens agradaria establir-la com un esdeveniment anual que vaja a més», ha explicat Coronado, qui ha afegit que, des de la Regidoria d’Igualtat, «es continuaran materialitzant iniciatives d’aquest tipus que enfortisquen les dones en tots els àmbits de la seua vida i permeten crear vincles de convivència i col·laboració entre diferents col·lectius».

Pujar