elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta

Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta
  • La Regidoria d’Esports inverteix 48.000 euros en la infraestructura, situada a la plaça 3 d’Abril

MÉS FOTOS
Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta - (foto 2)
Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta - (foto 3)
Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta - (foto 4)
Comencen les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic de Paiporta - (foto 5)

L’Ajuntament de Paiporta ha iniciat, a instàncies de la Regidoria d’Esports, les obres d’adequació de la pista de patinatge artístic situada a la plaça 3 d’Abril. L’obra comporta el canvi de tot el paviment, que presentava les deficiències pròpies del pas del temps, tot i les obres per a reparar escletxes que s’han anat portant a terme al llarg dels últims anys.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda, Pep Val, i la regidora d’Esports i d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, han visitat les obres d’adequació aquest divendres. La inversió municipal en aquesta actuació, que es porta a terme amb fons de la Regidoria d’Esports, ascendeix a 47.979,53 euros (IVA inclòs).

Per a la titular de l’Àrea d’Esports, Marian Val, «és una actuació esperada pel club de patinatge artístic que assumim dins de la política de millora de les infraestructures esportives com a actius per a promocionar la salut, especialment, entre la gent jove».

L’esport, ha continuat Val, «porta aparellats una sèrie de valors que són summament beneficiosos per a la comunitat i per a les persones que el practiquen». A Paiporta, ha conclòs, «hi ha des de fa anys un planter important en el camp del patinatge, tant de velocitat com artístic i, de fet, ja vàrem, construir una pista de patinatge de velocitat que és un referent a nivell autonòmic i nacional».

En aquella actuació, la inversió municipal entre la pròpia pista, l’enllumenat i els serveis annexos va sobrepassar els 200.000 euros. Ara es posa el focus en el patinatge artístic, que també necessitava una millora en les seues instal·lacions.

Pujar