elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el segon quadrimestre de les escoles i els programes esportius de Paiporta

Comença el segon quadrimestre de les escoles i els programes esportius de Paiporta
  • La Regidoria d'Esports i el Servei Municipal d'Esports organitzen la programació, que compta amb la participació d’unes 400 persones

MÉS FOTOS
Comença el segon quadrimestre de les escoles i els programes esportius de Paiporta - (foto 2)
Comença el segon quadrimestre de les escoles i els programes esportius de Paiporta - (foto 3)

L'Àrea d'Esports i el Servei Municipal d’Esports (SME) han iniciat aquest dimecres els programes i escoles esportives del segon quadrimestre, que tindran lloc al Poliesportiu municipal de Paiporta.

Entre les 34 activitats disponibles es poden trobar cursos per als majors de 16 anys i també per als xiquets i xiquetes, amb una participació total al voltant de 400 persones.

Les activitats es porten a terme tant en horaris de matí com de vesprada durant tota la setmana. Aquesta amplia varietat d'horaris permet que els cursos siguen accessibles a una major quantitat de paiportins i paiportines.

Tot i la gran notable en els programes i escoles, encara hi han places lliures als programes de gimnàstica de manteniment, batu-pump, ioga, taitxí, gimnàstica, meditació i relaxació, en el cas de les activitats destinades a persones adultes, i a les escoles de psicomotricitat gimnàstica rítmica, taekwondo i balls moderns, en el cas de xiquetes, xiquets i joves.

Per a inscriure's a les activitats es pot accedir a la web paiporta.es/activitatsesportives, telefonar al 96 397 21 15 o acudir de manera presencial a les oficines del Poliesportiu.

Pujar