elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la inscripció per a la Sant Silvestre solidària de Paiporta

Comença la inscripció per a la Sant Silvestre solidària de Paiporta
  • La carrera recupera la presencialitat després de dos anys d’edicions en línia i tornarà a destinar la recaptació a Creu Roja Horta Sud i Cáritas

MÉS FOTOS
Comença la inscripció per a la Sant Silvestre solidària de Paiporta - (foto 2)
Comença la inscripció per a la Sant Silvestre solidària de Paiporta - (foto 3)
Comença la inscripció per a la Sant Silvestre solidària de Paiporta - (foto 4)

Paiporta recupera enguany la normalitat en la Sant Silvestre Solidària, carrera tradicional nadalenca que arriba enguany a la seua onzena edició i se celebrarà el 28 de desembre a les 20.00 hores. La carrera està plantejada com una activitat festiva, lúdica, esportiva i solidària, ja que tradicionalment s’acudeix amb disfressa, bé siga individual o col·lectiva.

Una vegada més, la recaptació de dos euros per persona participant es destinarà a Creu Roja Horta Sud i Càritas, entitats que porten endavant un treball fonamental en l’ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat.

La inscripció per a la Sant Silvestre es pot realitzar en línia, al web paiporta.es/santsilvestre, i també a la pròpia línia d’eixida i meta, a la plaça Major, entre les 18.00 i les 19.00 hores del 28 de desembre. Aquelles persones que tinguen dificultats per a inscriure’s en línia, poden acudir al poliesportiu.

La Sant Silvestre Solidària està promoguda pel Servei Municipal d’Esports (SME) i el Centre Jove de Paiporta, i organitzada pel Club d’Atletisme Paiporta i el Club d’Atletisme Von Hippel-Lindau, i compta amb el patrocini de Ciencasas.

Com cada edició, hi haurà premis a la millor disfressa infantil, millor disfressa d’adult, millor disfressa col·lectiva i col·lectiu més nombrós, guardons que s’entregaran la mateixa vesprada de l’esdeveniment, en acabar la cursa.

Pujar