elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la inscripció per a comerços de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’ de Paiporta

Comença la inscripció per a comerços de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’ de Paiporta
  • Els negocis de proximitat repartiran tickets per al tren de nadal, la xocolatà i el ‘fotocall’ amb el Pare Noel. La data límit per a que els comerços s’inscriguen és el 25 de novembre

MÉS FOTOS
Comença la inscripció per a comerços de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’ de Paiporta - (foto 2)

Els comerços de Paiporta estan cridats a inscriure’s en la campanya de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç ‘Per Nadal, comerç local’. Aquesta campanya omplirà d’activitats les dates nadalenques, algunes de les quals requeriran la presentació de tickets. Aquests tickets es podran aconseguir en els comerços de proximitat que s’adherisquen a la campanya.

Per a inscriure’s, els negocis de Paiporta han d’accedir al web paiporta.es/comerc-nadal i omplir el formulari. La data límit per a realitzar el tràmit és el 25 de novembre.

Les activitats que requeriran de tickets per a prendre part seran el tren de nadal, que recorrerà els carrers de Paiporta durant cinc dies, una xocolatà popular que es portarà a terme a la plaça Cervantes, i el ‘fotocall’ amb el Pare Noel.

La programació de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç té l’objectiu d’animar els carrers en unes dates tan assenyalades per a que s’incremente el consum en el comerç local, i inclou, a més, l’enllumenar els carrers principals del poble, la celebració d’un concert de rock infantil i familiar, el lliurament de cartes al Pare Noel amb un taller per a elaborar-les i la instal·lació de jocs gegants.

Pujar