elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la campanya del Tren de Nadal de Paipota amb mig centenar de comerços adherits

Comença la campanya del Tren de Nadal de Paipota amb mig centenar de comerços adherits
  • El tren recorrerà els carrers del poble del 27 al 30 de desembre. Els bitllets per a pujar-hi es poden adquirir amb les compres als comerços participants

MÉS FOTOS
Comença la campanya del Tren de Nadal de Paipota amb mig centenar de comerços adherits - (foto 2)
Comença la campanya del Tren de Nadal de Paipota amb mig centenar de comerços adherits - (foto 3)

Mig centenar de comerços paiportins s’han inscrit per a participar en la campanya del Tren de Nadal de Paiporta, que recorrerà els carrers dels poble entre els dies 27 i 30 de desembre. Per a poder pujar-hi, s’han de fer compres en els comerços inscrits, que es poden consultar en la imatge de la campanya i el web paiporta.es/trendenadal

Entre els comerços en què es poden aconseguir bitllets hi ha un ampli ventall de possibilitats, des dels llocs del mercat municipal a papereries, quioscs, botigues de tecnologia, centres de bellesa, botigues de roba, alimentació, centres d’estudis, botigues de regals, perfums i fins i tot autoescoles. En totes elles, la clientela podrà adquirir bitllets per al Tren de Nadal.

Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, “la bona resposta del comerç local a la campanya ens confirma que aquesta és una iniciativa molt potent per a incentivar el consum en clau local, per a que la ciutadania de Paiporta tinga en compte que els negocis paiportins són una alternativa sostenible, de proximitat, que crea llocs de treball de qualitat i que reinverteix els seus beneficis en la pròpia economia paiportina, a més de mantindre vius barris i carrers”. 

Sandrós ha fet una crida a apostar pels negocis del poble: “Volem posar en valor l’enorme varietat, l’atenció personaitzada, la qualitat i els beneficis per al nostre poble que té el comerç de Paiporta, més encara, en unes dates en què s’incrementen notablement les compres”.

El Tren de Nadal eixirà cada dia d’una plaça paiportina diferent. El dia 27, l’eixida es trobarà situada a la plaça Major, mentre que el 28 es traslladarà a la plaça Soliera, el 29, a la plaça Xúquer, i el 30, a la plaça 3 d’Abril. Els horaris seran d’11.00 a 13.30 hores als matins, i de 17.30 a 20.00 a les vesprades. 

Pujar