elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El centre de salut de Paiporta envia una carta d’agraïment a la ciutadania

El centre de salut de Paiporta envia una carta d’agraïment a la ciutadania
  • La missiva subratlla la col·laboració i els gestos de gratitud dels paiportins, a més de recordar a les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia i reconéixer la col·laboració del consistori i les forces de seguretat

MÉS FOTOS
El centre de salut de Paiporta envia una carta d’agraïment a la ciutadania - (foto 2)
El centre de salut de Paiporta envia una carta d’agraïment a la ciutadania - (foto 3)

El centre de salut de Paiporta ha enviat una carta a l’Ajuntament en què expressa la seua gratitud per la col·laboració en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 a la ciutadania, al propi Ajuntament i als cossos de seguretat, és a dir, Policia Local i Protecció civil. En la missiva, a més, es recorda a les 8 persones de Paiporta que han perdut la vida fins ara, i es remet un missatge d’ànim a les famílies i a les persones afectades més directament per la malaltia i els seus efectes.

«2020 ha suposat un any de moltes emocions i sentiments. Entre tots ells, ens quedem amb la gratitud», escriu el personal del centre, que també expressa el seu agraïment «a les empreses, col·lectius i persones que, de forma generosa i solidària, varen donar Equips de Protecció Individual (EPI), sobretot, a l’inici de la pandèmia».

Les sanitàries i els sanitaris subratllen també «els múltiples gestos i paraules de suport, reconeixement i ànim, de pacients i de persones desconegudes, veïnat, amics i familiars» que els han dona «alè per a seguir treballant enmig de les dificultats».

L’escrit fa explícit l’agraïment «a l’Ajuntament i a les forces de seguretat de Paiporta, que han col·laborat en la contenció de les diferents situacions que s’han donat durant la pandèmia, i han donat suport a les propostes realitzades» des del centre de salut.

Per últim, des del centre de salut fan una crida a «mantindre la il·lusió de tornar prompte a l’antiga normalitat que tant anhelem». Amb eixa il·lusió «projectada cap al 2021», i apel·lant a que la ciutadania «continue sent responsable durant aquestes dates», desitgen a totes i tots unes bones festes i feliç any nou.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha expressat, en nom de l’Ajuntament, l’agraïment i el reconeixement al personal del centre de salut per la seua labor al llarg dels «mesos més complicats de la història de Paiporta des de fa dècades», i els encoratja a «continuar treballant de valent per la salut del poble amb la mateixa entrega que han demostrat fins ara».

Pujar