elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Campanya per a previndre el consum per a l’alumnat de Paiporta amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac

Campanya per a previndre el consum per a l’alumnat de Paiporta amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac
  MÉS FOTOS
  Campanya per a previndre el consum per a l’alumnat de Paiporta amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac - (foto 2)

  La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Paiporta, depenent de la Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, ha realitzat una sèrie d’accions a tres centres educatius de la localitat per a previndre el consum de tabac, especialment, entre l’alumnat de Secundària.

  S’han realitzat un total de quatre actuacions divertides i adaptades a les edats dels i les joves per a sensibilitzar sobre els greus perills del consum del tabac, així com els beneficis de deixar de fumar.

  L’acció, que ha coincidit amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac, aquest 31 de maig, s’ha desenvolupat als IES La Sènia i Andreu Alfaro, i el Col·legi La Inmaculada.
  A més, la UPCCA ha difòs una campanya a través de xarxes socials i amb cartelleria física amb la mateixa finalitat de conscienciació sobre els perills de fumar, per a la població en general, baix el lema ‘Respira!!’, en què es desgranaven els beneficis d’abandonar l’hàbit tabàquic, avantatges que apareixen al poc temps d’abandonar el consum.

  El 31 de maig és la data de celebració del Dia Mundial Sense Tabac, promulgada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), amb la finalitat d'informar i conscienciar sobre els efectes nocius i letals del consum de tabac i de l'exposició passiva al fum de la seua combustió.

  Segons les dades de la pròpia OMS, el tabac mata cada any a 8 milions de persones  a tot el món, i el seu consum està relacionat amb infinitat de malalties respiratòries i cardíaques.

  Pujar