elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta

Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta
  • Una cercavila, jocs gegants, tallers, un ‘photocall’ i xocolatà, aquest divendres a partir de les 17.30 hores a la plaça Cervantes. Algunes activitats requereixen tiquets de la campanya ‘Pel Nadal, comerç local’, a la qual estan adherits 90 comerços

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç promou per a aquest divendres la festa de Nadal al Mercat municipal. A partir de les 17.30 hores hi haurà una cercavila amb llança-bombolles des del carrer Santa Anna fins a la plaça Cervantes, on hi haurà a disposició de totes les xiquetes i els xiquets jocs gegants, un taller de cartes al Pare Noel, un ‘photocall’ i una xocolatà infantil.

Per al ‘photocall’ amb el Pare Noel i la xocolatà infantil caldrà presentar tiquets de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’. Aquests tiquets es poden adquirir realitzant compres en algun dels 90 comerços adscrits, i es poden consultar al web paiporta.es/nadal, on també es troba la resta de la programació nadalenca de l’Ajuntament de Paiporta.

Els tiquets de la campanya ‘Pel Nadal, comerç local’ també seran necessaris per a pujar al Trenet de Nadal, que recorrerà els carrers del poble des del 26 al 30 de desembre, amb eixides en diferents places en funció del dia. Al web paiporta.es/nadal es poden trobar els horaris i les ubicacions.

Mercat nadalenc

D’altra banda, la zona de la plaça Cervantes i els carrers adjacents es varen omplir d’esperit nadalenc el cap de setmana, amb el Mercat de Nadal, que va comptar amb productes artesans i alimentaris. Centenars de persones varen prendre part en l’esdeveniment, promogut per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora d’Economia, Olga Sandrós, i altres membres de l’equip de govern varen visitar el mercat, que va comptar, a més, amb animacions per a xiquetes, xiquets i persones adultes.

MÉS FOTOS
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 2)
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 3)
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 4)
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 5)
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 6)
Arriba la gran festa nadalenca del Mercat municipal de Paiporta - (foto 7)
Pujar