elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 19.300 tapes venudes en la Ruta de Tapes de Paiporta

Més de 19.300 tapes venudes en la Ruta de Tapes de Paiporta

  La Ruta de Tapes de Paiporta, que es va celebrar el primer cap de setmana de juny a 26 bars i restaurants de la localitat, va aconseguir unes vendes que ascendiren a 19.320 tapes, d'acord amb les dades facilitades pels propis locals a la regidoria d'Ocupació i Comerç. Amb aquesta xifra, es calcula que l'impacte econòmic ha superat els 43.400 euros tan sols en la venda d'aquests productes, a la que cal sumar altres derivats de l'augment de circulació de clientela pels locals.

  Per primera vegada, s'han realitzat de forma simultània la Ruta de Tapes i la Fira Comercial, a petició del Consell Local de Comerç (CLC). Les bones xifres de la Ruta d'enguany, que ha augmentat notablement les vendes respecte de l'any passat (de 14.000 a 19.320), demostren que la fórmula és encertada, encara que queda pendent l'avaluació conjunta del primer tinent d'alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i el propi CLC.
  La regidoria de Comerç ha comptabilitzat també els vots emesos per les persones que realitzaren la ruta, els 'ruters' i ruteres', que han donat com a vencedores dues creacions del mateix local, El Pintxito. En concret, la tapa més innovadora ha sigut 'Entrepà viva Cuba', mentre que la més saborosa ha estat 'Calamardo'.

  En total s'ha comptabilitzat 1.822 vots. Entre totes les persones participants se celebrarà un sorteig de sis premis de 60 euros cadascun per a gastar en un dinar o un sopar en algun dels locals de la ruta d'enguany. Aquest sorteig es portarà a terme el pròxim dimarts 20 de juny de matí al Centre de Formació, situat al Carrer Santa Anna 35, en un acte que serà públic.

  D'altra banda, en les pròximes dates tindrà lloc l'acte d'entrega dels guardons a El Pintxito i també a les persones agraciades amb els premis de 60 euros.

  Pujar