elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 persones en les primeres Campanades Infantils de Paiporta per acomiadar 2022

Més de 1.500 persones en les primeres Campanades Infantils de Paiporta per acomiadar 2022
    MÉS FOTOS
    Més de 1.500 persones en les primeres Campanades Infantils de Paiporta per acomiadar 2022 - (foto 2)
    Més de 1.500 persones en les primeres Campanades Infantils de Paiporta per acomiadar 2022 - (foto 3)
    Més de 1.500 persones en les primeres Campanades Infantils de Paiporta per acomiadar 2022 - (foto 4)

    L'Ajuntament de Paiporta i la Regidoria d'Educació organitzen les primeres Campanades Infantils de Paiporta en la Plaça Major de Paiporta amb un compte enrere a les 12.00 h del matí.

    De les 11.00 h fins a les 14.00 h més de 1.500 paiportins i paiportines han gaudit de la música, els jocs i l'animació que ha acompanyat a un compte enrere de dotze campanades per a acomiadar l'any en gran.
    A la festa van acudir l'alcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, que des de l'escenari van acompanyar les campanades menjant els seus 12 uva-chuches al costat de tots els xiquets, xiquetes i adults que cridaven a l'uníson per a acomiadar l'any. Albalat va recordar a tots que els Reis Mags d'Orient passaran el dia 5 per l'Ajuntament de Paiporta abans de la Cavalcada que se celebra pels carrers del municipi i va explicar que li va per dir a les seues majestats "que els xiquets i xiquetes de Paiporta s'han portat molt bé". "Recuperem per fi la tradició de repartir en mà els caramels durant la cavalcada, alguna cosa que ens fa molta il·lusió després d'aquests anys de restriccions per la pandèmia" afirma l'alcaldessa.
    Aquest és el primer any que se celebren les Campanades Infantils i l'èxit de convocatòria ha sigut enorme. Més de 1.500 persones s'han acostat a la Plaça Major per a gaudir de la festa i s'han repartit més de 550 cotillons per als xiquets i xiquetes. "L'ambient ha sigut divertit, sa i molt representatiu de l'esperit festiu de Paiporta, estem molt contents" explica Alejandro Sánchez. El regidor d'Educació i impulsor i organitzador d'aquesta iniciativa s'ha mostrat "molt satisfet amb el resultat d'aquesta celebració que va dirigida sobretot als més xicotets i xicotetes de la casa, però també els paiportins i paiportines de totes les edats per a poder gaudir al màxim de l'últim any en família, amb amics i amigues i veïns i veïnes".

    Pujar