Castellano

VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern

Orpesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern
Orpesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern
  • Amb hamaques, flotadors i ombrel·les, la plataforma Morro de Gos s'ha manifestat enfront del Ministeri per a exigir el tancament de la Illeta i protegir la costa

A crit de “Govern dimissió”, “Senyora Ribera, a quina espera” o “que tanquen la Illeta”, la plataforma Morro de Gos d'Oropesa s'ha traslladat a Madrid per a manifestar-se enfront del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic després de llançar-los un ultimàtum davant el retard en el tancament de la Illeta.

Preparats amb hamaques, flotadors i ombrel·les, la plataforma ciutadana ha traslladat la platja d'Orpesa fins a la capital d'Espanya on han romàs aquest matí com a senyal de protesta davant una situació que consideren “insostenible” i és que la platja d'aquesta localitat castellonenca cada vegada té menys metres i a penes es pot instal·lar una ombrel·la en alguns trams.

Després de la protesta, els representants han entregat al Ministeri un escrit reclamant el tancament de la Illeta i una reunió amb la Directora General de Costas.

Cal recordar que el tancament de la Illeta es va anunciar, a la fi de 2022, per a abans de Setmana Santa. A poc més d'un mes de l'inici de l'estiu, no existeix data per a aquesta actuació. Per això, des de Morro de Gos han anunciat que continuaran mobilitzant-se setmanalment enfront del Ministeri fins que complisquen el promés per part de l'administració general de l'Estat.

MÉS FOTOS
VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern - (foto 2)
VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern - (foto 3)
VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern - (foto 4)
VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern - (foto 5)
VIDEO | Oropesa trasllada la seua platja a Madrid per a protestar contra el Govern - (foto 6)
Pujar