Castellano
FITUR 2024

VIDEO | Araceli de Moya: “Oropesa oferix una Via Verda que és un paradís natural per a tots els públics”

Araceli de Moya: “Oropesa oferix una Via Verda que és un paradís natural per a tots els públics”
Araceli de Moya: “Oropesa oferix una Via Verda que és un paradís natural per a tots els públics”
  • L'alcaldessa del municipi costaner destaca que Magic World, l'antiga Marina d'Or, portarà més turisme familiar internacional

Orpesa és un dels vaixells insígnies del turisme en el litoral de Castelló. Un municipi que torna un any més a la Fira Internacional del Turisme (Fitur) per a promocionar un turisme familiar i cada vegada més desestacionalitzat, amb esdeveniments esportius tot l'any i amb cada vegada més promoció de les activitats nàutiques.

La seua alcaldessa, Araceli de Moya, ha destacat el fil conductor de la campanya ‘ Una història de contar’, que recórrer la seua Via Verda litoral a través dels seus paisatges i les seues restes històriques, des de trinxera de la guerra a torres guaites.

“Tenim un patrimoni natural que és un paradís, una via verda de la mar amb sis quilòmetres de senderes amb vista a la mar i la muntanya i per a tots els públics”, assenyala de Moya.

La nova Marina d'Or

Així mateix, enguany Oropesa ve carregada de més novetats, ja que s'ha presentat el nou complex renovat de Marina d'Or, canviat de nom com Magic World, després de la compra per part del Grup Forts.

El nou complex obrirà el mes de maig amb parcs temàtics de realitat virtual, esportius i d'automoció i allotjaments de temàtica esportiva o videojocs. Una proposta que ha començat a calar i que ja compta amb 5.000 pre reserves.

“Sona molt bé el que ens presenten, amb 40 milions d'inversió inicial que seran un revulsiu perquè Oropesa torne a ser un punt de referència del turisme familiar”, explica de Moya, que recalca que el nou resort “aposta per un turisme familiar però internacional, la qual cosa pot ajudar pels calendaris escolars a trencar l'estacionalitat i al fet que no tinguem turisme sol en els mesos d'estiu”.

Pujar