Castellano
MORRO DE GOS ORPESA

Els veïns de Morro de Gos tornen a concentrar-se per a buscar una solució definitiva a la seua costa

Els veïns de Morro de Gos tornen a concentrar-se per a buscar una solució definitiva a la seua costa
  • La plataforma ha anunciat una nova manifestació el pròxim 29 de juliol

MÉS FOTOS
Els veïns de Morro de Gos tornen a concentrar-se per a buscar una solució definitiva a la seua costa - (foto 2)
Els veïns de Morro de Gos tornen a concentrar-se per a buscar una solució definitiva a la seua costa - (foto 3)
Els veïns de Morro de Gos tornen a concentrar-se per a buscar una solució definitiva a la seua costa - (foto 4)

La plataforma Morro de Gos s'ha tornat a concentrar davant la platja d'Oropesa en una multitudinària manifestació per a demanar de nou la regeneració de l'arenal.

En el seu manifest van traslladar que “no créiem que anàvem a veure la platja com està. Teníem l'esperança de tindre tancada la Illeta i que hi haguera una mica d'arena com altres anys”.

No obstant això, sembla que del tancament de la Illeta depén un informe, el qual “se'ns va prometre que es faria en tres mesos i ja portem 8 i continuem esperant”. Davant això, “tant l'ajuntament com nosaltres seguim dia a dia pendents d'aqueix expedient. Sabem que aquest tancament no és la solució definitiva, però és l'única mesura ràpida que pot millorar la cada vegada més irreversible situació de la platja”.

Per a la plataforma, “sent molt optimistes i veient la deixadesa de funcions que caracteritza a Costas, almenys 4 anys tardaran a dir quina és la solució, com va dir l'empresa que va contractar l'ajuntament. I cal tindre en compte que la solució que isca, pot ser no fer res i tindre'ns un munt d'anys esperant alguna cosa que no arribarà mai”.

Per això, “queda clar, que ens queda molta lluita, molt de carrer, molta pancarta, molta manifestació, moltes gestions, reunions, si volem recuperar Morro de Gos”.

La plataforma Morro de Gos va recordar que “Costas Castelló ha impedit que el port dragara arena a Cala Retor durant tot l'hivern. A més de fer l'aportació d'arena abans que mai, a l'abril, sabent que al no estar encara tancada la Illeta, s'anava a anar la major part” a més “creiem que hi ha una suposada mà negra en Costas Castelló, secundada per submarinistes i pescadors d'aquest poble, ja que cap de les actuacions que venen d'allí són beneficioses per a aquesta platja”.

Finalment, la plataforma ha anunciat una nova concentració que tindrà lloc dissabte que ve 29 de juliol a les 19.30 enfront de l'hotel Koral i que finalitzarà en la Petxina.

Pujar