Castellano

Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa

Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa
  • Consulta les noves dates d'este festival que es realitzarà en el mateix recinte que en anys anteriors

Reggaeton Beach Festival, l'esdeveniment de música urbana més important d'Europa i el festival musical que actualment embene més entrades a Espanya i l'Ajuntament d'Orpesa han anunciat que este estiu l'arribada de la gira a esta localitat castellonenca es retardarà una setmana passant a celebrar-se els dies 29 i 30 de juny. El canvi de data s'ha degut a temes de logística artística segons la direcció del festival que assegura que això permetria comptar este estiu amb el millor cartell de la seua història. Tots els usuaris que hagueren adquirit ja les seues entrades podran conservar-les per a la nova data sense cost i rebran en els seus mails les entrades actualitzades. També, si la nova data no els convé, podran canviar-les per una d'idèntica categoria en qualsevol de les altres ciutats, sempre que hi haja disponibilitat.

La promotora de l'esdeveniment també ha anunciat que, com a resultat de l'acord aconseguit amb l'Ajuntament, RBF - Marina D’or canviarà el seu nom per RBF - Orpesa (ubicació del complex hoteler anteriorment conegut com a Marina d'Or i ara pertanyent al grup Magic). És important destacar que el lloc de celebració continuarà sent el mateix que en anys anteriors; per tant, l'única modificació seran les dates i el nom de l'esdeveniment.

En la seua 6a edició RBF arribarà a 11 localitzacions a Espanya, totes elles molt turístiques: Orpesa (Castelló) i Puerto de la Cruz (Tenerife) el 29 i 30 de juny, Marbella (Màlaga) i Benidorm (Alacant) el 6 i 7 de juliol; Mallorca i Santander el 13 i 14 de juliol, Madrid, i Barcelona, el 20 i 21 de juliol; Avilés (Astúries) el 27 i 28 de juliol i Nigrán (Galícia) i Torrevieja (Alacant) el 3 i 4 d'agost, a l'espera d'algun nou destí que s'anirà revelant en les pròximes setmanes.

Orpesa, on el festival ha aconseguit un gran arrelament en les seues anteriors edicions, torna a ser el punt de partida del tour RBF i s'espera una gran afluència de gent local i de diferents punts d'Espanya i Europa, plens hotelers i una bona cobertura dels mitjans de comunicació que, com les institucions locals han rebut des del principi al festival amb gran entusiasme. Es tracta d'un destí clàssic del turisme de tot l'any que s'ha significat en els últims temps per una gran programació cultural i de música en viu en la qual RBF complix per tercer any consecutiu.

Reggaeton Beach Festival

RBF és molt més que un festival de música de dos dies, és una experiència única que combina un ambient excepcional amb concerts dels artistes internacionals més rellevants del moment i una infinitat d'activitats complementàries. El seu horari diürn respecta el somni dels veïns i les seues activitats estan pensades per a tota la família: atraccions aquàtiques amb inflables i el tobogan XXL, batucades, cercaviles etc..En els seus diversos espais oferix també zones chill out, piscina, food trucks amb tota mena de propostes gastro, Tot això ha convertit en la seua curta història a RBF en el Festival més popular i millor valorat entre els espanyols que s'espera que este estiu aconseguisca el seu rècord d'assistència.

El Tour RBF. és el festival europeu que compta amb les actuacions dels artistes més importants de la música urbana, sens dubte la música popular d'este nou segle. Pels seus escenaris han passat estreles com Bad Bunny, Don Omar, Daddy Yankee, Anuel AA, Nicky Jam, Karol G, Myke Towers, Rauw Alejandro, Becky G, Sebastián Yatra, Juan Magán o Ana Mena, entre desenes d'altres grans artistes del moment.

RBF és un gran motor turístic i econòmic i el seu pas cada estiu suposa un gran retorn econòmic per a totes les seues seus gràcies a les milers de pernoctacions, desplaçaments i en creació d'ocupació. També és un esdeveniment que defén valors com la sostenibilitat, la seguretat, el respecte a l'entorn i als veïns, el foment del comerç local, la consciència social i la lluita contra qualsevol tipus d'abús contra les dones.

MÉS FOTOS
Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa - (foto 2)
Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa - (foto 3)
Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa - (foto 4)
Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa - (foto 5)
Reggaeton Beach Festival anuncia canvi de dates en els seus concerts a Orpesa - (foto 6)
Pujar