Castellano

El PSPV d'Orpesa llança un comunicat pel que consideren "atacs personals" contra una regidora

El PSPV d'Orpesa llança un comunicat pel que consideren "atacs personals" contra una regidora

  “Patètica” o “mentidera” són dos exemples dels atacs personals que l’actual alcaldessa d’Orpesa, Araceli de Moya, ha proferit a través de les xarxes socials a la regidora socialista Micaela Bermúdez en relació a les crítiques rebudes per haver obligat a retardar l’inici del festival de cloenda de l’Escola d’Estiu, en un dels dies de més calor de l’estiu, per la seua absència injustificada. Per aquest motiu, l’agrupació socialista, encapçalada per Maria Jiménez, demanen a l’alcaldessa que es retracte de les seues paraules “perquè embruten i denigren la imatge de la política local i l’allunyen de la ciutadania”. Així mateix,  lamenten que, des de l’inici de la legislatura, s’haja tornat habitual el tracte despectiu, sempre amb segones i indirectes, contra el grup socialista, al que anomena “l’equip de la rabieta”.

  "La nostra funció com a regidors i regidores és vetlar perquè el funcionament de l'Ajuntament d’Orpesa siga el correcte i si veiem o considerem que alguna cosa està malament estem en tot el dret de fer-ho saber”, afirma Jiménez. A més a més, recrimina a De Moya que “parle de diàleg i de consens però quan obrim la boca el que rebem són insults".

  La portaveu del PSPV orpesí convida a l’alcaldessa a que “xafe terra, se centre en governar la nostra localitat i deixe d’estar obsessionada en parlar de l’oposició”. En aquest punt, Maria Jiménez destaca que “seguirem realitzant la nostra labor fiscalitzadora, proposant millores, però també denunciant la inacció i la supèrbia dels qui volen perpetuar-se en el poder”.

   

  MÉS FOTOS
  El PSPV d'Orpesa llança un comunicat pel que consideren "atacs personals" contra una regidora - (foto 2)
  Pujar