Castellano
VERANO AZUL

La performance d'una associació d'Oropesa que hauria inspirat la nova campanya del PP de Feijóo

La performance d'una associació d'Oropesa que hauria inspirat la nova campanya del PP de Feijóo
  • Morro de Gos porta mesos portant la platja al centre d'Espanya per a exigir a Costas que cuide el litoral

El Partit Popular és notícia per la falsa platja que han muntat a Madrid per a la seua campanya “Verano Azul”, una campanya amb la qual els d'Alberto Núñez Feijóo volen convertir en blau aquest estiu tota Espanya coincidint amb les eleccions generals del 23 de juliol.

Borja Sémper, que ha presentat la campanya, Chanquete i VERANO AZUL s'han convertit trending topic en Twitter. Molts han destacat la campanya dels populars: han transportat arena, han col·locat ombrel·les amb ‘VERANO AZUL’ i de fons una gran imatge de qualsevol platja del territori espanyol.

El que per a molts ha cridat l'atenció, és habitual per a una associació d'Oropesa. Es tracta de la plataforma Morro de Gos que porta mesos portant la seua platja enfront del Ministeri de Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per a exigir al Govern d'Espanya que protegisca el litoral.

Els representants d'aquesta entitat associativa han portat les seues hamaques, ombrel·les i flotadors al cor d'Espanya, i han fet visibles les seues exigències al més estil estiuenc: amb samarretes, playeros, pantalons curts, barrets i ulleres de sol.

Pujar