Castellano
MORRO DE GOS OROPESA

Oropesa no es rendeix: tercera protesta aquest estiu per a salvar la platja

Oropesa no es rendeix: tercera protesta aquest estiu per a salvar la platja
  • La plataforma Morro de Gos va tornar a mobilitzar a milers de persones en una jornada en la qual van fer doblet amb la cadena humana organitzada per Somos Mediterrania

Oropesa va tornar a eixir al carrer aquest dissabte a la vesprada. Amb cartells de ‘Salvem la platja’ i les samarretes amb el mateix lema, la plataforma Morro de Gos va mobilitzar a milers de persones que van recórrer el passeig marítim des de l'Hotel Koral Beach fins a la plaça de Mallorca a la platja Morro de Gos.

Es tracta de la tercera manifestació de les quatre programades a Orpesa per a aquest estiu amb la finalitat de reclamar a la Direcció General de Costas que “recupere la nostra platja” i que “agilitzen els tràmits necessaris per al tancament del canal de la Illeta”, com reclamen des de la plataforma.

Des de Morro de Gos no estan disposats al fet que la seua platja desaparega. Porten ja més de tres anys lluitant perquè Costas escolte les seues exigències i és que, com els comptava elperiodic.com, en una dècada la regressió d'aquest litoral ha sigut brutal i a penes queden uns pocs metres de platja perquè els banyistes puguen col·locar la seua tovallola i les seues ombrel·les.

Amb aquesta protesta, des de Morro de Gos van fer doblet ja que al matí van participar en la cadena humana organitzada per la plataforma Som Mediterrania que va creuar de nord a sud tota la Comunitat Valenciana.

Quan serà la pròxima manifestació?

La plataforma té previst acudir aquest dijous 10 d'agost a les 11.00 hores a protestar enfront de Costas Castelló al carrer Escultor Viciano.

I la quarta mobilització serà a la platja dissabte que ve 12 d'agost a les 19.30 hores.

Pujar