Castellano

Oropesa preveu endreçar la platja Morro de Gos i Amplàries la setmana vinent

Oropesa preveu endreçar la platja Morro de Gos i Amplàries la setmana vinent
  • L'Ajuntament destaca la “bona sintonia” amb Costas en aquesta nova etapa

L'Ajuntament d'Oropesa ha mantingut aquest dimecres una reunió amb Costas per a exigir a l'organisme que depén del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic que es prenguen mesures de protecció i regeneració del litoral.

Isabel Moya, regidora de Platges, ha explicat que en la trobada s'ha acordat l'adopció de mesures per a millorar la platja en alguns punts de Amplàries i Morro de Gos.

Encara que l'edil no ha volgut entrar en els detalls, sí que ha assegurat que els treballs es podrien realitzar la setmana que ve, tenint en compte que la localitat es troba en temporada alta.

“Dins de les competències que tenim, millorarem l'estat actual de les platges”, ha afirmat Moya. Pel que “l'Ajuntament d'Oropesa farà tot el possible per a millorar l'estat de les platges”.

Així mateix, la regidora de l'àrea ha destacat la “bona sintonia” de la reunió, en la qual “hem buscat el consens” i preveuen mantindre un altre contacte el mes vinent d'octubre i no descarten sol·licitar a Costas reunions periòdiques per a posar en marxa un full de ruta que permeta avançar els treballs de regeneració per a dur-los a terme amb la suficient antelació.

Per a això, Moya preveu sumar a la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, i també al Port de Castelló per a poder dur a terme una acció conjunta en la qual estiguen totes les administracions implicades.

A la reunió d'ahir també va acudir l'alcaldessa, Araceli de Moya, l'enginyer municipal i quatre persones de Costas.

Pujar