Castellano

Oropesa es planta, de nou, contra Costes al no agilitzar el tancament de la Illeta

Oropesa es planta, de nou, contra Costes al no agilitzar el tancament de la Illeta
  • Des de la plataforma Morro de Gos asseguren que “la situació de la platja és insostenible”

Orpesa encara la temporada estival sense data, encara, per al tancament de la Illeta, un projecte per a avançar en la protecció del litoral.

Com els va avançar ahir elperiodic.com, la plataforma Morro de Gos van llançar un ultimàtum a la Direcció General de Costas, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, pel qual si no rebien informació sobre el tancament de la Illeta, anaven a la mobilització.

Tal dit tal fet. Des de la plataforma Morro de Gos han convocat a una manifestació enfront del Ministeri, com han fet en altres ocasions, perquè “la Directora General de Costas no s'ha compromés a agilitzar els tràmits per al tancament de la Illeta”, per la qual cosa llancen un SOS perquè consideren que “la situació de la platja és insostenible”.

Des de Morro de Gos han denunciat “la falta de paraula i l'incompliment del promés en la reunió de novembre de l'any passat on la Directora General de Costas va assegurar que ella agilitzaria els tràmits perquè estiguera tancada en tres mesos”.

Davant aquesta situació, des de la plataforma asseguren que “ens veiem obligats a tornar a la porta del Ministeri. I ací estarem fins que aqueix expedient isca de Madrid”.

Pujar