Castellano

Oropesa festeja a Sant Jaume: consulta la programació completa

Oropesa festeja a Sant Jaume: consulta la programació completa
  • Del 24 al 30 de juliol, aquesta localitat castellonenca acull multitud d'activitats per a gaudir amb família i amics

Orpesa es prepara per a viure les festes patronals en honor a Sant Jaume. Així, l'Ajuntament al costat de la comissió de festes ha organitzat una àmplia i variada programació amb la voluntat de mantindre vives les traccions i enriquir les seues festes.

Amb el tret de carcasses dilluns que ve 24 de juliol a les 19.00 hores i el posterior volteig de campanes, la localitat castellonenca donarà per iniciades les festes de 2023 que continuaran amb una missa de difunts i l'actuació de la Escola de Danses Orpesa i la Va unir Musical d’Orpesa.

El dimarts 25 se celebra la festivitat de Sant Jaume, o cosa que és el mateix, Santiago Apòstol, patró d'Espanya i a Oropesa ho celebraran amb la missa en honor al patró.

Actes taurins, tardeos, un espectacle còmic-taurí, el conegut tanque oropesino, declarat d'Interés Turístic Provincial, un tribut a El Canto del Loco, bous embolados, el concurs nacional de emboladores, el mercat marítim, esports, correfocs o la cercavila del farolet, convertiran durant una setmana a Oropesa en l'epicentre festiu de la província de Castelló.

Pujar