Castellano

Novetats per a les platges d'Oropesa però continuen esperant el tancament de la Illeta

Novetats per a les platges d'Oropesa però continuen esperant el tancament de la Illeta
  • Des de la plataforma Morro de Gos han anunciat el garbellat d'arena, grava i pedres en la zona de Morro de Gos i Amplàries

La plataforma ciutadana Morro de Gos ha comunicat les previsions que Costas té previst realitzar aquest mes de maig en la costa d'Oropesa. Així, des de l'organisme que depén del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic “garbellaran primer l'arena, grava i pedres alhora, en aquesta zona de Morro de Gos i en Amplàries”.

D'aquesta manera, la grava li la portaran a una zona final de la platja de Amplàries, uns treballs que s'espera que comencen la setmana vinent i duren un parell de setmanes.

“Segons quede, tiraran arena en els dos llocs”, afirmen des de la plataforma després de converses amb el regidor de Platges, Jordi Llopis.

Sense novetats per a la Illeta

Així mateix, des de la plataforma Morro de Gos han assegurat que quant al tancament de la Illeta, “segueix el projecte a Madrid. Esperem que prompte torne a Castelló i li autoritze l'ajuntament a fer l'obra”.

També han assenyalat que des del Ministeri s'ha modificat el pla de regeneració de la platja a l'espera que, després de la seua aprovació amb els informes favorables, s'aporte una partida de diners per a tirar arena perquè, una vegada tancada la Illeta, es puga regenerar la platja.

Pujar