Castellano

Els nous amos de Marina d'Or donaran un important llavat de cara a la ciutat de vacances d'Oropesa

Els nous amos de Marina d'Or donaran un important llavat de cara a la ciutat de vacances d'Oropesa
  • Grup Fuertes i Magic Costa Blanca invertiran 40 milions d'euros a rellançar Marina d'Or

Grup Fuertes i Magic Costa Blanca invertiran 40 milions d'euros a reposicionar Marina d'Or, situat a Orpesa (Castelló). L'objectiu de tots dos grups, que participen al 50 per cent en la propietat del complex turístic, és apostar per un model més atractiu, que diversifique l'oferta i la millora de l'experiència del client, principalment internacional, per a convertir-se en un dels principals complexos turístics d'Europa.

En els pròxims mesos, Marina d'Or se sotmetrà a la remodelació del conjunt de les seues instal·lacions amb la finalitat que puga reobrir les seues portes durant l'estiu de 2024. Les línies d'actuació se centraran en una reforma integral dels hotels, amb aproximadament 1.400 habitacions.

El projecte aspira a rellançar el complex turístic, impulsar el destí i fomentar l'ocupació, i diversificar i potenciar l'oferta per a desestacionalitzar el turisme. La renovació es durà a terme tenint en compte diferents criteris de sostenibilitat en una aposta per un model de gestió hotelera eficient, sostenible i compromés, tant amb el planeta com amb la societat.

Sobre Grup Fuertes

Grup Fuertes és un hòlding empresarial amb capital cent per cent espanyol, que agrupa més de 20 empreses diferents l'activitat de les quals se centra, principalment, en el sector agroalimentari. Entre elles està ElPozo Alimentació, líder en el sector. El grup empresarial compta amb més de 8.700 empleats i el seu volum de negoci va superar els 2.300 milions d'euros en 2022.

Sobre Magic Costa Blanca

Magic Costa Blanca és un grup hoteler amb prop de 50 anys de trajectòria en el sector turístic. La seua aposta per la qualitat i la innovació els ha fet consolidar-se com una empresa líder en el sector de l'allotjament turístic a la Comunitat Valenciana, obtenint nombrosos reconeixements com els guardons Traveller's Choice de Tripadvisor i Traveller Review Awards de Booking. El grup empresarial compta actualment amb prop de 2.000 empleats i gestionen 11.695 llits (sense comptar amb aquest nou projecte a Castelló).

Pujar