Castellano

Morro de Gos torna a manifestar-se aquest dissabte a Oropesa per la defensa de la platja

Morro de Gos torna a manifestar-se aquest dissabte a Oropesa per la defensa de la platja
  • La protesta arrancarà a les 19.30 hores i s'espera multitudinària

Segon dissabte de mobilitzacions a la platja Morro de Gos d'Oropesa convocada per una de les plataformes més reivindicatives. La cita tindrà lloc aquest dissabte 29 de juliol a les 19.30 hores i, com en altres ocasions, eixirà des de l'Hotel Koral fins a la platja de la Concha, amb origen i destinació en el mateix punt.

Durant tot el recorregut, que transcorrerà pel passeig marítim Mediterrani, el carrer Teruel, l'avinguda del Faro, el passeig marítim de la Petxina i la plaça París, els assistents agafaran la seua indumentària habitual: pancartes, samarretes de la plataforma ‘Salvem les platges’ i xiulets. Tot això per a fer el màxim soroll possible i que turistes, banyistes i estiuejants sàpien el seu malestar perquè “la situació de la platja és crítica”.

La plataforma Morro de Gos porta anys exigint la regeneració urgent del litoral amb manifestacions enfront del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i amb un ampli calendari de mobilitzacions previstes, també, per a enguany, que queda de la següent manera:

  • Dissabte 5 d'agost: 19.30 hores.
  • Dijous 10 d'agost: 11.00 hores enfront de Costas a Castelló.
  • Dissabte 12 d'agost: 19.30 hores.

Des de Morro de Gos lamenten que la Illeta no estiga tancada, malgrat prometre's per a fa ja 8 mesos, i que la platja estiga pràcticament desapareguda, i és que hi ha zones amb tot just uns metres per a col·locar les tovalloles.

Pujar